Escape Hunt

Corporate Events

THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE OSLO CORPORATE EVENTS

Vi er spesialister på events! Vi har en egen avdeling dedikert spesielt til bedrifter og spesielle arrangement – med egen adskilt event lounge. Vennligst kontakt oss for detaljer om et privat bedriftsarrangement i vår base i Oslo.
Grunnleggeren av The Escape Hunt Experience er utdannet psykolog som har spesialisert seg i, og praktisert organisasjonspsykologi. Han brukte disse ferdighetene kombinert med en bred kommersiell bakgrunn til å bistå mange selskaper i løpet av sin karriere. Disse ferdighetene benyttet han til å lage våre Escape Hunt utfordringer, for å skape noe helt unikt.
Ideen er å lære gjennom lek. Vi tar sikte på å vurdere, diskutere, analysere og lære. Vi gjør det ovenfor nevnte for teamwork, lederskap, personlig motivasjon, team struktur, selvstendighet, initiativbygging og individuell forbedring. Vi bruker spillene til å utfordre både individuelt og i gruppesituasjoner.

Hvordan fungerer det? Dette er formatet for en typisk tre timers seanse hos oss:

  1. Spill våre unike escape the room spill i grupper på 2 til 5 spillere per rom (60 minutter).
  2. Pause med forfriskninger, gjennomgang av første spill (30 minutter).
  3. Spill et nytt spill. (60 minutter)
  4. De-brief og avslutning (30 minutter).

Hvor mange kan spille samtidig? Vi har kapasitet på inntil 30 personer om gangen i våre 6 spillerom. Vi håndterer gruppestørrelser fra 8 til 30 personer enkelt, og fler ved spesielle arrangement.

Event Lounge! Som eneste tilbyder av escape room i Norge har vi to store lounge områder som bekvemt håndterer opp til 60 personer samtidig. Vi har en separat, lukket lounge tilpasset bedriftsgrupper og spesielle arrangement. Dere vil få en eller flere (avhengig av gruppens størrelse) dedikerte Game Mastere som ivaretar alle behov fra dere kommer inn våre base i Oslo. Loungen har komfortable sofaer og stoler, stor flatskjerm-TV for debrief og et separat kjøkken og toalettområde.