HVA ER THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Escape Hunt FAQs

February 5, 2015 by with 0 and 0
The Escape Hunt Experience er en unik opplevelse basert på de klassiske online “unnslippe rommet” spillene. Opprinnelig var disse online “pek og klikk”  dataspill som Myst og Crimson Room. De ble gjort om til virkelige spill i Japan rundt 2007. Spillerne ble låst inn i et rom med enkle gjenstander og litt pynt, det føltes som å være inne i et dataspill mens de søker etter ledetråder og løste gåter for å prøve å flykte.

Denne ideen spredte seg til andre steder, og The Escape Hunt Experience er stolt over å ta inspirasjon fra disse flotte spillene og tilby noe helt unikt. Vi tilbyr en ekte “erfaring” hvor du spiller rollen som en berømt  detektiv med dine kolleger som prøver å løse gåtene. Som et lag spiller dere mot klokken i et av våre rom for å løse alle oppgavene og unnslippe i tide. Eventyrene våre varer ca. 90 minutter. Selve spillet tar 60 minutter, og etter kampen har vi en liten overraskelse til dere.
Vår opplevelse er unik og ulik  andre interaktive eventyrspill rundt om i verden. Vi tilbyr mange unike funksjoner, som for eksempel at vi baserer våre spill på virkelige hendelser fra Oslos historie eller Norrøn mytologi.

Hvem kan spill The Escape Hunt Experience?  The Escape Hunt Experience er rettet mot alle med  som liker pusslespill, gåter og lignende utfordringer. Vi har bevisst utformet våre spillrom for å appellere til ulike aldersgrupper, kjønn og bakgrunn.

Hva koster The Escape Hunt Experience?  Prisene starter fra kr, 330,- inkl. mva. Spillprisene er per person og avhenger av antall spillere. For å bestille bare gå til vår bookingside og velg  gruppestørrelse, spillerom, dato og klokkeslett, og deretter betal via vårt sikre betalingssystem med kredittkort. Det er så enkelt! Vi kan trygt si at eventyret vil være vel verdt pengene, og en av de beste opplevelsen du har hatt på lang tid.

 

 

BOOK BANGKOK BOMB MYSTERY

X
Blackmail in the bedroom

content

X
Bangkok Bomb Mystery

content

X
Theft at the art gallery

content

X
Be seen on the website!

Your Name

Your Email

Your Caption

Your Image

Please complete to submit:

− en = 3
Please leave this field empty.

X