Escape Hunt

Corporate Events

EVENTS & TEAM BUILDING

Escape Hunt Experience Oslo er det perfekte stedet å organisere bedriftens arrangement i sentrum av Norges hovedstad!

Med våre 6 spillrom og to romslige lounger, sørger vi for å imøtekomme teamet ditt i de beste forhold ved å være spesielt oppmerksom på miljøet og kvaliteten på våre forskjellige tjenester.

Vi kan være vertskap for inntil 30 personer samtidig og mange flere ved å organisere økter, som kan bli ledet både på norsk og engelsk.

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan designe en tilpasset begivenhet sammen med våre partnere. Vi jobber tett med flere restauranter, vi kan anbefale møterom eller til og med organisere en middag i våre lounger. I tillegg jobber vi sammen med teambuilding coacher for å kunne gi dere detaljert tilbakemelding under og etter opplevelsen.

Hvordan fungerer det? Dette er formatet for en typisk tre timers seanse hos oss:

  1. Spill våre unike escape the room spill i grupper på 2 til 5 spillere per rom (60 minutter).
  2. Pause med forfriskninger, gjennomgang av første spill (30 minutter).
  3. Spill et nytt spill. (60 minutter)
  4. De-brief og avslutning (30 minutter).

Event Lounge! Som eneste tilbyder av escape room i Norge har vi to store lounge områder som bekvemt håndterer opp til 60 personer samtidig. Vi har en separat, lukket lounge tilpasset bedriftsgrupper og spesielle arrangement. Dere vil få en eller flere (avhengig av gruppens størrelse) dedikerte Game Mastere som ivaretar alle behov fra dere kommer inn våre base i Oslo. Loungen har komfortable sofaer og stoler, stor flatskjerm-TV for debrief og et separat kjøkken og toalettområde.

Send oss en forespørsel!

Ditt navn

Epost

Mobilnummer

Din beskjed
(Angi om mulig: datoer, timer, antall personer og tjenester ønsket)

Sett inn riktig tall:


Please leave this field empty.