Escape Hunt

HÅNDTERER DERE TEAM BUILDING OG EVENTS?

Escape Hunt FAQs

February 5, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Absolutt. Vi har en egen avdeling dedikert spesielt til bedrifter og arrangement. Vennligst kontakt oss for detaljer om private arrangement i våre romslige lokaler i Oslo.

Hva slags corporate events kan vi gjøre? Ideen er å lære gjennom lek. Vi tar sikte på å vurdere, diskutere, analysere og lære. Vi gjør det ovenfor nevnte for teamwork, lederskap, personlig motivasjon, team struktur, selvstendighet, initiativbygging og individuell forbedring. Vi bruker game-play til å utfordre både individuelt og i gruppesituasjoner.

Har dere et opplegg for andre typer arrangement?  Ja det har vi! Velg fra et bredt utvalg av sosiale arrangementer rettet mot din gruppes behov. Vi tilbyr arrangement som vi er sikre på vil gi en minneverdig opplevelse for dine venner eller familie! Bestill en bursdagsfest, utdrikningslag, familiegjenforening, eller kanskje en skoletur med oss nå!

Har dere egnede lokaler for store grupper?  Ja det har vi! Som eneste tilbyder av escape room i Oslo har vi to store lounge områder som bekvemt håndterer opp til 60 personer. Grupper på inntil 30 personer får sin egen lounge med en eller flere dedikerte “Game Masters”.

Hva er det beste opplegget for grupper? Vår erfaring viser at det ideelle programmet er en kombinasjon av to spill med en pause i mellom, men du kan velge å spille bare ett spill. Dette tilrettelegger vi for grupper mellom 8 og 30, på ulike tider av dagen, og for å dekke bedriftens behov, men dette er formatet for en typisk tre timers seanse:

  1. Spill våre escape the room spill i grupper på to til fem spillere per rom (60 min).
  2. Pause med forfriskninger, (evt. med lett fingermat fra vår leverandør av kortreiste matopplevelser) gjennomgang av første spill (30 minutter).
  3. Spill et nytt spill.
  4. De-brief og avslutning (30 minutter).

Hvor mange har dere plass til? Vi har kapasitet for inntil 30 personer om gangen i våre 6 spillerom. Vi håndterer gruppestørrelser fra 8 til 30 personer enkelt, og inntil 60 ved spesielle arrangement.

Hva er bakgrunnen deres? Grunnleggeren av The Escape Hunt Experience er utdannet psykolog som har spesialisert seg i, og praktisert organisasjonspsykologi. Han brukte disse ferdighetene kombinert med en bred kommersiell bakgrunn til å bistå mange selskaper i løpet av sin karriere. Disse ferdighetene benyttet han til å lage våre Escape Hunt utfordringer, for å skape noe helt unikt.

Hvordan bør vi organisere våre events hos dere?  Vi foretrekker å avtale direkte med deg i stedet for via et reisebyrå, MICE arrangør eller event planlegger. Vår erfaring er at disse ikke alltid kommuniserer alternativene nøyaktig, slik at detaljer kan blir borte. Av den grunn oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte.