Escape Hunt

HVORDAN SPILLER JEG THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Escape Hunt FAQs

February 5, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Å svare på dette vil ødelegge hele overraskelsen, så la oss bare si det er en av de mest spennende måtene å tilbringe 90 minutter med venner, famile eller kollegaer. Eventyret varer i 60 minutter, men du bør ankomme 10-12 minutter før for briefing. Etterpå tilbyr vi deg forfriskninger og tid for tilbakemeldinger og diskusjon, så sett av 90 minutter totalt (Eller mer hvis du ønsker å henge ut med oss). Eventyret i seg selv innebærer å løse mysteriet og rømme. Høres det enkelt ut? Det er bare å prøve!

Hvor lenge varer det? Hvert eventyr er 60 minutter langt, og du må komme 10-12 minutter før for en kort orientering. Deretter er det de-brief, diskusjon og forfriskninger som tar rundt 20 minutter.

Kan jeg spille alene? Våre spill er alle laget for 2-5 spillere. Det derfor det anbefalte antall spillere, men hvis du virkelig ønsker å spille alene så får du det. Vi ønsker deg velkommen som solospiller, men husk at det vil bli hardt arbeid! Det er også mye ekstra arbeid for våre Game masters, derfor må du betale vår minumumsrate som er for 2 spillere.

Hvor mange bør vi være? Vi har testet alle slags gruppestørrelser, men det ideelle er grupper på 2-5 spillere. Derfor er vi ganske strenge på denne gruppestørrelsen, fordi vi ønsker å sikre at alle Escape Hunt erfaringer blir utmerkede.

Må vi være sterke? Fysisk styrke er ikke nødvendig i det hele tatt. Vi har designet våre eventyr for å være tilgjengelig for alle fra de minste til en body builder og alle aldersgrupper. Du trenger andre kvaliteter enn muskelstyrke, som for eksempel gode søkeferdigheter og logisk resonnement. Å flytte på våre solide møbler er ikke nødvendig

Er det en aldersgrense for Escape Hunt? Vi har testet eventyr med alle aldersgrupper, og det er like morsomt for alle. Av praktiske årsaker, siden dette er en gruppeaktivitet, og vi trenger en viss grad av modenhet, begrenser vi minstealder til 8 år, men det er ingen maksimumsalder . Vi elsker barn, men dette er ikke barnespill, og derfor vil ikke småbarn ha den samme gleden. Dessuten må det være minst én spiller over 18 år i rommet til enhver tid.

Kan en funksjonshemmet også spille? Ja, våre opplevelser er handikapvennlige. Av hensyn til sikkerhet og funksjonalitet tillater vi bare en person i rullestol å ta del i hver gruppe, men det er ingen grunn til at de ikke skal nyte opplevelsen som alle andre. Alle våre dører er designet for å være brede nok for rullestol. (“90”-dører)

Må jeg snakke engelsk? Nei. Hele The Escape Hunt Experience konseptet er engelsk, men dette er Norge så selvfølgelig kjører vi eventyrene på norsk også. Du velger!

Vil det være vanskelig for meg? Det kommer an på hvor godt du følger med på briefen før spillstart, hvordan dere arbeider som team og innsatsen deres. Hvert eventyr er designet for å være utfordrende, men ikke umulig. Våre Game masters er der for å hjelpe dere til enhver tid.

Hva skjer hvis vi ikke klarer å rømme? Da blir du og laget ditt spist levende. Bare tuller! Du vil fortsatt nyte opplevelsen om du rømmer eller ikke, vi vil sørge for det!

Må jeg ha noen spesielle klær eller ta med noeKom i dine vanlige klær, det krever ikke noe fysisk aktivitet utenom det vanlige. Det er hjernen din vi er ute etter, så pass på at du tar med den! Ellers har vi alt du trenger her hos oss.

Kan jeg komme tilbake og spille senere? Absolutt. Vi har tre helt forskjellige opplevelser, og i 2018 kommer den fjerde, så du vil være i stand til å teste dine ferdigheter om og om igjen!