Escape Hunt

Om oss

Om The Escape Hunt Experience Oslo

The ultimate live escape game

The Escape Hunt Experience er en  global underholdningsopplevelse som tilbyr unike ‘escape the room’ opplevelser til privatpersoner og bedriftskunder over hele verden.


Vårt underholdningssenter i
Oslo er den første The Escape Hunt Experience i Norge, og er den største escape room avdelingen i Norden. Vi har 6 interne spillrom, en romslig lounge og en dedikert eventloungeog enda to spillrom med planlagt åpning i 2018!

an-exhilarating-challange.jpg

En elegant oase i Oslo sentrum

Vi tilbyr en mini temapark, rollespill-erfaring basert på de klassiske “escape the room” spillene som nå er populære mange steder rundt om i verden, men vi tar det til et helt nytt nivå. Noen kaller det “erfarings underholdning”, andre kaller det den beste opplevelsen du kan ha med venner, kollegaer eller kjære! Våre spill er enten knyttet til viktige hendelser i Oslos historie, eller hentet fra norrøn mytologi. Vi er sikre på at du vil bli fornøyd uansett hvilket spill du velger for din første Escape Hunt opplevelse, og er trygge på at du vil ønske å komme tilbake for å oppleve våre andre spill senere.

“Amazing place for people who like to use their brains and can handle solving clues.  I had a great time and will go again with friends to solve another room and get out before 60 mins.  I would love to give credit to Jan, our game master, who was friendly and guided us through.  Overall it is an amazing place to visit and spend 1 and a half hours…”   Pranay S., June 2015 TripAdvisor.

EN FANTASTISK OPPLEVELSE

The Escape Hunt Experience Oslo tilbyr en virkelig “opplevelse”. Vi tar dere til en annen tidsalder der dere prøver å løse et av våre unike mysterier. Som et lag spiller dere mot klokken i et av våre rom, for å løse utfordringene og komme ut i tide. Våre opplevelser varer ca. 90 minutter – etter en kort briefing spiller dere i 60 minutter. Etterpå kan dere prate om erfaringer i vår komfortable lounge hvor vi serverer forfriskninger, og deretter kan dere kle dere opp for å ta bilder. The Escape Hunt Experience Oslo er unikt og ulikt alle andre eventyrspill i verden av mange grunner, ikke minst:

  • Alle våre opplevelser er basert på historiske hendelser fra Oslo eller norrøn mytologi
  • Alle opplevelser er tilgjengelig fra kun to spillere oppover, i et privat rom med en dedikert Game Master
  • Vi har er en komfortabel lounge med forfriskninger og gratis wifi. Vi serverer te, kaffe og kjeks
  • Etter spillet kan du kle opp og bli tatt bilder av uten ekstra kostnad
  • Din Game Master er din personlige guide gjennom hele opplevelsen
a-unique-test-of-your-wits.jpg

Romantisk date for to

Vi er et av spill sentra i verden som aksepterer grupper på bare to spillere. Det betyr at dere kan ha en fantastisk personlig opplevelse for bare dere to. Legg til at dere får deres eget private rom, så blir det en helt spesiell begivenhet!

Kvalitetstid med familien

I en verden fylt av personlige gadgets og online opplevelser er dette en spesiell mulighet til å tilbringe kvalitetstid med familien. Et eventyr hos oss vil gi dere minner som du vil verdsette i mange år framover!

Venner etter jobb

Enten det er en fredag kveld eller en tirsdag ettermiddag, vi er åpne for å være vert for dere når arbeidsdagen er slutt. Enten dere er venner, arbeidskollegaer eller begge deler, kom og nyt et morsomt eventyr i Oslo sentrum!

Corporate Team Building

The Escape Hunt Experience Oslo med sin dedikerte corporate lounge og 6 spillrom er et naturlig førstevalg. Bedrifter velger oss for sine team building events fordi dette sannsynligvis er det morsomste du kan gjøre i et kontrollert læringsmiljø!