Escape Hunt

HVILKE OPPLEVELSER FINNER JEG PÅ THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Escape Hunt FAQs

February 5, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Vi har 6 rom på Escape Hunt Oslo, delt inn i 3 forskjellige opplevelser. Hvert spill har et spennende og unikt tema; Tors Hammer, Tyveriet fra Norges Bank og Flukten fra Akershus Festning. Alle kan spilles både på engelsk og norsk. Hvert tema har et helt eget sett med gåter og koder, slik at du kan komme tilbake for å spille et annet rom senere og få en helt ny opplevelse.

Kan vi spille mot hverandre? Våre 6 spillrom er separate, men det er 3 par med samme mysterie å løse for å gi to lag muligheten til å konkurrere mot hverandre “head-to-head”. På den måten kan du bestille for en gruppe på inntil 10 personer fordelt på 2 grupper, og deretter konkurrere mot hverandre. Hvis dere har lyst til å konkurrere kan dere prøve dette med så mange som 30 personer!

Kan dere fortelle litt mer om de forskjellige opplevelsene? I Tors Hammer tar vi deg inn i riket til de norrøne gudene. Du må finne Tors hammer Mjölnir innen en time eller så er Ragnarokk over oss alle! De andre eventyrene er inspirert fra historiske hendelser i Oslo, men er svært forskjellige. I Tyveriet fra Norges Bank er du Ola Høiland og hans gjeng som faktisk ranet Norges Bank i 1835 – kan dere klare det samme? Flukten fra Akershus festning er lagt til 7 mai 1945, dagen før Frigjøringsdagen. Dere er den siste gruppen fanger ,og har bare en time på å unnslippe før henrettelsen!
I hvert spill er det mange spor og en god historie. Vær forberedt på mystikk, spenning, adrenalin og mye mer.