Escape Hunt

NÅR KAN JEG SPILLE THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Escape Hunt FAQs

February 5, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

Lokalisert midt i Oslo sentrum ved Egertorget, og åpent 6 dager i uken. Du kan spille når vi har ledige plasser, ved å bestille online på denne nettsiden.

Når har dere åpent? Du kan spille fra 13:00 til 21:00 tirsdag til fredag fra 11:30 til 22:30 lørdag og fra 12:00 til 21:30 søndag. Vi lukker for dagen etter de-briefing og servering til de siste gruppene, ca. 30 minutter etter den siste timen.

Hva skjer hvis vi kommer for sent? Dette er et LIVE eventyrkonsept, så dessverre hvis du ankommer for sent, er det mulig dere ikke får spille eller dere kan bli nødt til å spille et redusert antall minutter. Det er derfor svært viktig å ankomme tidsnok. (10-12 minutter før bestilt starttid). Den beste måten å unngå for sen ankomst er å ta t-banen til Stortinget stasjon.

Må jeg bestille på forhånd? Ja, vi driver vi et sofistikert bookingsystem her på vår hjemmeside og via Facebook. Bestillinger fylles som regel opp raskt. Husk å sjekke med jevne mellomrom, vi åpner nye booking perioder daglig. Våre tilbud og rabatter er bare tilgjengelig på nett, derfor anbefaler vi å bestille over internett for å få den timen du ønsker.

Kan jeg bare komme og spille uten reservasjon? Det er et svært begrenset antall spill hver dag for siste minutt bestillinger og walk-ins. Du må komme så tidlig som mulig på dagen for å reservere spill samme dag, basert på først-tilmølla-prinsippet. På grunn av dette anbefaler vi på det sterkeste online booking.

Hvordan bestiller jeg?  Reservasjon er veldig enkelt, gå til vår bookingside og følg disse enkle trinnene:

1. Velg antall spillere. Vi tillater fra 2-5 spillere. Det er svært vanskelig å spille alene, men du kan hvis du virkelig ønsker å prøve.Husk at du fortsatt må betale for 2 spillere. Mer enn 5 spillere er mulig også – bare bestill 2 eller flere rom og spre dere på tvers av disse rommene. Dere vil starte samtidig, og spille mot hverandre head-to-head.

2. Velg rom. Det er en beskrivelse på bookingsiden og mer informasjon i vår FAQ her på en annen side, men alle spillene er flotte å spille.

3. Velg ønsket dato og tid. Ved å klikke på alle spillene får du flere valg av dato og klokkeslett. Det er en god sjanse for at du vil finne en ledig time i ett av rommene, så sjekk dem alle en etter en!

4. Velg spill og betal. Du bør ikke få problemer med å betale med kredittkort via vårt online system, men hvis du har problemer vennligst gi oss beskjed.

Viktig:For å bestille flere rom velg dem en etter en, og deretter betaler du samlet i kassen. For  eventuelle andre generelle spørsmål kan du kontakte oss direkte.