Escape Hunt

HVORFOR SPILLE THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Escape Hunt FAQs

February 5, 2015 by in category FAQs with 0 and 0

The Escape Hunt Experience er designet for å være en av de morsomste måtene å tilbringe 90 minutter med din partner, venner, familie eller kolleger. Det er også mange andre ting – lærende, didaktisk, inspirerende, spennende, spontant, utfordrende og mye mer. Du vil lære mye om deg selv og resten av gruppen din på svært kort tid, og mest av alt ha mye moro. Vi elsker å se spenning og tilfredshet i våre gjesters ansikter når de unnslipper rommet!

Jeg liker egentlig ikke spill.  Vill jeg like The Escape Hunt Experience?  Vi tror det. Det er ikke et “spill” i tradisjonell forstand. Det er virkelig en opplevelse, et eventyr. Kom og prøv det! Vi er sikker på at du vil kose deg.

Er The Escape Hunt Experience så spesielt?  Vi håper det. Til syvende og sist, hvor vellykket vi er, er et resultat av hvor godt vi gjør jobben vår. Det finnes ikke tilsvarende vårt konsept noe annet sted i verden. Vi  gjør vårt ytterste for å tilby det ultimate innen personlig 5-stjerners service, og vi er sikre på at du vil oppleve det som en av dine mest spennende opplevelser.

Er The Escape Hunt Experience noe jeg vil huske?  Absolutt. Vi er sikker på at eventyret i seg selv vil bli i tankene dine lenge, og vi vil også ta gratis bilder av laget ditt å legge ut på nett. (Med din tillatelse selvfølgelig).